top of page
  • Poza scriitoruluiCristina Mihai

Recenzie | "Până la Crăciun" de Elena Petrea Kyrintzis

Când șeful tău este al naibii de atrăgător, este greu să îți ții în frâu fanteziile. Ashlin Sutton are o slăbiciune pentru Richard Benneton, CEO-ul companiei unde ea lucrează ca designer de lenjerie intimă, doar că el e logodit cu o afurisită . Însă ce e greșit ca o femeie să viseze la bărbatul dorințelor ei? Iar prezentarea colecției speciale de sărbători de la Viena pare a fi ocazia potrivită pentru Ashlin de a-l cuceri pe șeful ei… dacă lucrurile ar fi mers chiar așa cum și-ar fi imaginat.


Dar când un anume Ethan James, director al mai multor publicații, îi zgândărește orgoliul și talentul, trebuie să atace, doar că îi cade în brațe… la propriu. Un arogant și un îngâmfat egoist, așa îl vede ea, dar pentru că o belea nu vine niciodată singură, acum se vede nevoită să îi accepte oferta de a călători alături de el după ce a pierdut avionul spre Viena. Să se îndrăgostească de un bărbat ca el? Nici gând. Atunci de ce a acceptat pariul lui că până la Crăciun, în doar zece zile, se poate întâmpla?



Pentru mine Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă a anului. O perioadă ce-mi aduce numai amintiri frumoase încă din copilăril cu miros de portocale, mere coapte și scorțisoară, cozonac, dar mai ales - miros de brad. Chiar dacă atmosfera s-a m-a schimbat de-a lungul anilor, magia Crăciunului încă a rămas în inima mea.


Este perioada în care-mi place să citesc romane de dragoste special pentru atmosfera pe care o regăsesc acolo. Pentru o romantică incurabilă - în cazul de față, eu - romanele de dragoste care au acțiunea în perioada Crăciunului sunt ideale. Da, este clișeic, dar după ce citesc un an întreg despre crime și războiaie, în ultimele două luni ale anului îmi dau voie să mă bucur de pace, liniște, armonie și iubire.


"M-a cuprins de mijloc și de picioare, luându-mă în brațe.
— Tu! Lasă-mă jos! Te-am prins!
— Cu ce m-ai prins? m-a întrebat confuz.
— Cu tipa asta! m-am rățoit la el, arătând cu degetul spre acea femeie.
Ea se uita amuzată spre mine și m-am încruntat când am văzut-o cât era de frumoasă, ba chiar purta și o rochie elegantă de seară care îi punea silueta în evidență. Până și zâmbetul ei era unul care te cucerea cu ușurință și ori cât de mult mi-aș fi dorit să o urăsc, nu aș fi reușit să o fac. Femeia era absolut s uperbă!
— Ăăă, Ashlin, fă cunoștință cu sora mea, Lisa. Lisa, ea este Ashlin, a replicat el.
La naiba! Te omor, Lucy!"

Ashlin Sutton are job-ul de vis pe care și-l dorește, dar viața personală este o dramă :). A fost părăsită cu două luni înainte de nuntă de logodnic, pentru un alt bărbat și acum este îndrăgostită, până peste cap, de șeful ei care este logodit. Cum niciun bărbat din viața ei nu realizează care-i este adevărata valoare, se axează pe job-ul ei de designer de lenjerie intimă la compania Plaisir. Este entuziasmată pentru o prezentare exclusivistă care va avea loc la Viena, doar ca lumea îi este dată peste cap când îl întâlnește pe Ethan.



Unul dintre cei mai doriți burlaci din New York, Ethan James are aproape tot ce își dorește. Este frumos, carismatic, bogat și conduce un imperiu. Atunci când în viață lui intră Ash cu nebuniile ei, știe că viața lui nu va mai fi la fel.



Ea este gura proaspătă de aer de care el are nevoie. Este atras de ea încă de la prima ciocnire :). Atunci când ea acceptă pariul lui, el este deja pierdut.





"— Dacă vreau, te pot face să te îndrăgostești de mine până la Crăciun, mi-a spus pe un ton foarte serios.
— Adică în 10 zile?
— Exact!
— Fii serios!
— Punem pariu? m-a întrebat ridicând o sprânceană și întinzându-mi palma.
— Punem! am acceptat, dând mâna cu el.
— Până la Crăciun?
— Până la Crăciun!"

Este o poveste de dragoste amuzantă pe care o veți savura. Replicile sunt delicioase, nebunia lui Ashlin este molipsitoare și veți râde cu poftă în timp ce veți citi povestea de dragoste dintre Ash și Ethan. Mie mi-a dat o stare de bine și mi-a adus zâmbetul pe buze și lacrimi în ochi de cât am putut să râd :).


Că îmi place modul în care scrie Elena, nu mai este niciun secret, dar acesta este un roman ușor și amuzant, perfect pentru o zi de weekend în care să te destinzi cu o ciocolată caldă și colinde pe fundal.



There goes my heart beating
Cause you are the reason
I'm losing my sleep
Please come back now 🖤

Nota mea: 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Lectură plăcută!


Postări conexe

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page